O nama


Plesni klub “Dynamic” iz Kragujevca je osnovan 2006-te godine kao jedinstven i veoma uspešan klub vođen mladim koreografima sa ambicijom da svoju ljubav prema plesu prenesu na mlađe pa i starije generacije.Ovaj klub iza sebe ostavlja veliki broj uspeha na regionalnim, državnim, pa i međunarodnim takmičenjima svojim kreativnim i dinamičnim radom. Skoro sve vrste plesova su veoma negovane a kao naše glavne adute izdvajamo: disco dance, street dance show, mini dance, contemporary dance, Bboying (Break Dance), hip-hop . Od svojih koreografa su plesači mogli naučiti ono što je za ovaj vid umetnosti jako bitno, a to je ljubav prema plesu…

Ono što svakako naš klub čini jedinstvenim jeste projekat „Nema granica“ pokrenut 2000, godine ,koga čini niz manifestacija koje su humanitarnog karaktera i gde prikupljamo sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Glavni partner ovog projekta jeste Knjaževsko-srpski teatar .
Bojana
Bojana Banković – Predsednik i jedan od osnivača plesnog kluba Dynamic. Glavni koreograf za disco dance, street dance show, disco dance show i mini dance. Plesom se bavi od 1998. Godine. Višestruki je državni prvak i trener najtrofejnijih plesača Srbije. Pored angažovanja i širenja plesa kao takmičarskog sporta učestvuje i u umetničkim performansima i kompletan je autor prvog multimedijalnog plesnog stvaralaštva u Srbiji ; ; takođe je i idejni tvorac humanitarnog plesnog projekta pod nazivom “Nema granica”. Nosilac je sudijske licence.

Mina Jovanovic – Koreograf za disco dance-a. Evropski prvak i višestruki državni prvak Srbije.

Milica Vučićević – Koreograf za disco dance-a. Evropski prvak i višestruki državni prvak Srbije.
Go to the top of the page