dynamic1

Dynamic ka svetskom zlatu

19
сеп
2017

Sa velikim zadovoljstvom Vas obavestavamo da danas plesaci plesnog kluba Dynamic krecu na Svetsko prvenstvo koje ce se odrzati od 21.09-24.09. u Usti nad Labemu, Ceska.

Posle pripremnog perioda osecamo se fantasticno i spremno da nastupimo na podijumu sa najboljim plesacima sveta.

Dynamic tim cine:
Plesaci – Una Vukosavljevic, Jana Pavlovic, Petra Nedeljkovic, Janko Dimitrijevic, Tamara Cukovic, Dasa Milosevic, Tamara Radovanovic i Milica Vucicevic
Koreografi – Bojana Arsenijevic, Danica Lukovic
DJ – Marko Djordjevic
Kostimograf – Aleksandra Gazdag Minic

Na ovaj nas put idemo ohrabreni velikom podrskom od strane saveza SAPO i grada Kragujevca i ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Miodragu Kastartovicu i gospodinu Nikoli Urosevicu na svim savetima , podrsci i pomoci.

Nasi najbolji plesaci su nagradjeni i donatorstvom Lazarus DOO koji je deci donirao svu potrebnu hranu i pice. Zahvaljujemo na tome i opravdacemo Vase poverenje.

Zahvaljujemo i OS Dragisa Lukovic Spanac na donatorstvu koji su prikupili ucenici skole, BLM film-u , Omega tours-u , Soki tekstilu na neophodnim materijalima za kostime kao i medijskim partnerima Kanalu 9 i RTK.

Ohrabreni Vasim poverenjem jedva cekamo da nastupimo za Srbiju :)

IGRAJ I POBEDI !!!

Dinamik tim

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



Go to the top of the page